Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Jakus Ház, Nagymaros

Egyszerű helyfoglalás itt: Jakus Ház és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Nagymaros foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Jakus Ház (Apartmanok), szállás Nagymaros, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Jakus Ház. Minden foglalt szobának itt: Jakus Ház lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Jakus Ház milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Jakus Ház mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.9

Jakus Ház (Apartmanok), Nagymaros

Tégla utca 5, Nagymaros, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Jakus Ház
Jakus Ház 1Jakus Ház 2Jakus Ház 3Jakus Ház 4Jakus Ház 5Jakus Ház 6Jakus Ház 7Jakus Ház 8Jakus Ház 9Jakus Ház 10Jakus Ház 11Jakus Ház 12Jakus Ház 13Jakus Ház 14Jakus Ház 15Jakus Ház 16Jakus Ház 17Jakus Ház 18

A Jakus Ház Nagymaroson, a Duna-parttól 50 méterre, a vasútállomástól pedig 5 perces sétára található. A szálláshely ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel ellátott, önellátó szállást, a kertben ingyenes grillezési lehetőséget, teraszt és ingyenesen használható kerékpárokat kínál. A helyszínen díjmentes parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A parkettás stúdióapartmanokban jól felszerelt konyha, kábel-TV és saját, zuhanyzós fürdőszoba várja a vendégeket. Néhányhoz erkély is tartozik.

Kérésre mindennap reggelit szolgálnak fel. Egy élelmiszerbolt 50 méterre, egy étterem pedig 4 perces sétára található.

A szálláshely ingyenes transzfert biztosít a vasútállomástól. A visegrádi vár 4 km-re, a budapesti Liszt Ferenc repülőtér pedig 50 perces autóútra fekszik a szálláshelytől.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Jakus Ház)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

kenu, kerékpározás, túrázás

Étkezés

grillezési lehetőség

Medence és wellness

masszázs, testmasszázs

Közlekedés

ingyenes transzferszolgáltatás, ingyenes kerékpárhasználat, transzferszolgáltatás

Közös helyiségek

terasz, kert, kerti bútorok, piknikezőhely, tűzrakóhely

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

társasjátékok | kirakók

Egyéb

kijelölt dohányzóhely, fűtés, nemdohányzó szobák

Általános feltételek (Jakus Ház)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

KH Széchényi Pihenõkártya, MKB Széchényi Pihenõkártya, OTP Széchényi Pihenõkártya

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Jakus Ház)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a stúdióapartman (3 felnőtt) foglalása esetén, amennyiben házi kedvencet is bevisznek a szállásra, további 10 eurós takarítási díjat számolnak fel. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Jakus Ház illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.